Inschrijven

Inschrijving

Wanneer u uw kindje wil inschrijven voor één van onze locaties dan kunt u het digitale inschrijfformulier invullen. Deze komt dan direct bij planning en plaatsing terecht. Indien u nog niet in aanmerking kan komen voor een kindplaats, komt u op de wachtlijst te staan. Wanneer er een kindplaats vrijkomt, nemen wij contact met u op. Wanneer u de kindplaats accepteert sturen wij u een contract toe. Bij het contract ontvangt u de Algemene voorwaarden en een Aanvulling algemene voorwaarden. Deze documenten maken onderdeel uit van het contract. Wanneer wij uw kind een kindplaats kunnen aanbieden rekenen wij €20,00 administratiekosten. Deze zal bij de eerste factuur geïncasseerd worden.

Om ons bestand zo up-to-date mogelijk te houden, verzoeken wij u om veranderingen in bijvoorbeeld het adres zeer spoedig aan ons door te geven. Wanneer u een andere opvang gevonden heeft, vernemen wij dit ook graag.

.

Jongetje1_vrijstaand

Maak een keuze uit een van onderstaande formulieren

Wat voor programma bieden wij?

Wij bieden op al onze vestigingen ruime speelgelegenheid, zodat alle kinderen de mogelijkheid krijgen een eigen identiteit en zelfredzaamheid te ontwikkelen. Voor de kinderen die net even wat meer zorg of aandacht nodig hebben, bieden wij op een creatieve en warme manier ook kind-specifieke zorg en activiteiten. Op deze manier kunt uw kind op een veilige manier leren omgaan met zijn/haar emoties en nieuwe interesses/hobby’s ontdekken. Wij hebben een helder pedagogisch beleidsplan en op elke locatie een eigen pedagogisch werkplan.

img

Voor elke leeftijdsgroep zijn er verschillende activiteiten zoals scheuren, knippen, plakken, verven, etc.

Kinderen: 0-4 jaar

Aanwezige Bedroepskracht: 1 tot 2

Aanvraag rondleiding

Kinderdagverblijf 0-4jaar

img

Onze thema’s sluiten aan bij de belevingswereld & dagritme hierdoor worden hun ontwikkeling gestimuleerd.

Kinderen:2-4 jaar

VVE gecertificeerde pedagogisch medewerkers: 1 tot 2

Aanvraag rondleiding

Voor- en vroegschoolse educatie 2-4jaar

img

Op de BSO kunnen de kinderen bijkomen van een drukke schooldag door bijvoorbeeld te loungen of een boekje te lezen.

Leeftijd: 4 – 12 jaar

Aanwezige leerkrachten: 1 tot 2

Aanvraag rondleiding

Buitenschoolse opvang 4-12jaar