Buitenschoolse opvang

Wat doen we allemaal op de BSO 

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO. Op school moeten de kinderen al zoveel, op de BSO kunnen ze bijkomen van een drukke schooldag. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen op de bank of rustig een boekje te lezen. Maar voor de kinderen die na school meer willen, bieden wij regelmatig gevarieerde activiteiten aan op het gebied van kunst, wetenschap, muziek, theater en dans. Ook kunnen de kinderen zich buiten lekker uitleven.

Voor de sportieve kinderen bieden wij, tegen een vergoeding, sportactiviteiten aan zoals judo. Elk jaar proberen wij nieuwe activiteiten aan te bieden. Klanten worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Helaas is het voor kinderopvang AllKidsz niet haalbaar om alle scholen te bedienen. Wij bieden schoolgebonden opvang aan. Mocht uw school er niet tussen zitten dan kunt u altijd bellen met Planning en Plaatsing om te vragen naar de mogelijkheden. De meeste scholen halen wij lopend op. Wanneer een school niet op loopafstand is dan halen wij de kinderen met onze auto op. De keuze van de locatie is afhankelijk naar welke school het kind gaat.

Meisje1_vrijstaand
Buitenschoolse-opvang_allkidsz

Bijgaand ons overzicht welke scholen wij ophalen.

• De Odyssee
• Het Bovenland
• De Ichtus
• De Driesprong
• De Zevensprong
• De Oranje Nassau School

Het contract wat u aangaat is inclusief vakanties. U kunt in de vakanties gebruik maken van de opvang op uw contractdagen van 8.30 uur tot 18.30 uur.

Het contract voor de buitenschoolse opvang loopt automatisch af als uw kind 12 jaar is. Mocht u langer opvang nodig hebben, dan kunt u een verlenging aanvragen. Wees er optijd bij, wij kunnen u dit alleen aanbieden als het qua bezetting haalbaar is.